Andersen begravelsesbyrå
Andersen Begravelsesbyrå
  • Andersen Begravelse AS
  • Andersen Begravelse AS

Personvernerklæring

Andersen Begravelsesbyrå ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Vi ønsker å forsikre deg om at all personlig informasjon behandles på en sikker måte. Personopplysninger lagres ikke lenger enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet med behandlingen. Eksterne tjenesteleverandør kan behandle personopplysninger på vegne av Andersen Begravelsesbyrå.

Denne erklæringen handler om behandlingen av personopplysninger som er innhentet og behandles av Andersen Begravelsesbyrå for markedsføringsformål og ved bruk av denne nettsiden og våre sosiale mediekanaler. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på etter norsk personopplysningslov og GDPR artikkel 13 og 14 (inntatt i ny personopplysningslov av 15. juni 2018 nr. 38), samt (personopplysningsloven § 19) og informasjon om hvordan personopplysninger behandles (personopplysningsloven § 18, 1 ledd). Det vil være varierende grunnlag for å behandle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b består av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Det vil i enkelte tilfeller være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle inngåtte avtaler med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

Innsamling av personopplysninger

Denne nettsiden kan lenke til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter. Vi har ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som samles innpå disse nettsidene.Vi har heller ikke ansvar for verken innhold eller behandling av personopplysninger på andre nettsider.

Vi samler inn personopplysninger på ulike måter

Når et forretningsforhold etableres eller når personer tar direkte kontakt med oss eller fra en tredjepartsleverandør eller en allment tilgjengelig informasjonskilde (f. eks. nettside). Det samme gjelder gjennom våre nettsider eller data som leveres direkte til oss. Når du fyller ut kontaktskjema lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt ved å fylle ut kontaktskjema. Det inkluderer blant annet navn, telefonnummer, epost og adresser. Disse opplysningene bruker vi til behandling og oppfølging av forespørselen. Informasjonen du oppgir gis ikke videre til 3 part, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandler avtale med. Om opplysningene du gir fra deg ved kontakt resulterer i et kundeforhold, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til bokføringsloven.

Kilder vi benytter 

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har. Se Googles side om personvern og Google sin side for å endre innstillingene for ditt personvern

Vi har også profiler i sosiale medier. Når du besøker disse sidene, vil det sosiale mediet, eksempelvis Facebook, behandle dine personopplysninger og bruke informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan det sosiale mediet behandler personopplysninger finner du i det respektive sosiale mediet. Se eksempelvis Facebook sine sider for Personvern og Informasjonskapsler. I noen tilfeller kan vi via det sosiale mediet bruke disse opplysningene til å vise deg målrettede annonser.

Vi kan oppdatere denne personvernpolicy fra tid til annen og dersom oppdateringen ikke er vesentlig, kan vi gjøre slike oppdateringer uten å publisere en spesifikk melding om dette. Hvis endringen påvirker dine rettigheter eller måten vi behandler opplysningene på, vil vi informere om dette på våre nettsider.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider, som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin og som benyttes til å samle inn statistikk om trafikken på våre nettsider.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Facebook

Facebook setter inn 1 informasjonskapsel på din maskin (fr). Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere annonseringen vår på Facebook.

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

 Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Administrering av informasjonskapsler (cookies)

Du kan vise, slette eller legge til interessekategorier knyttet til nettleseren og administrere tredjeparts informasjonskapsler sett av AdSense ved å besøke: https://adssettings.google.com. På samme sted kan du også velge bort informasjonskapselen til AdSense-partnernettverket. Eventuelt kan du gå til Network Advertising Initiative og velge bort flere informasjonskapsler samtidig på: http://optout.networkadvertising.org. Disse bortvelgelsesmekanismene bruker imidlertid selv informasjonskapsler, og hvis du sletter kapslene fra nettleseren din, vil ikke valget bli husket. For å sikre at en bortvelgelse huskes av en bestemt nettleser, kan du vurdere å bruke Googles nettleserplugin, som kan installeres her: https://support.google.com/ads/answer/7395996.

Slette eller deaktiverer informasjonskapsler

Hvordan du sletter eller deaktiverer informasjonskapsler på enheten, avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du bruker en PC, kan du slette informasjonskapsler ved hjelp av hurtighasten [CTRL] + [SHIFT] + [Delete]. Hvis denne metoden ikke lykkes, eller hvis du bruker en Mac-datamaskin, kan du følge retningslinjene som er tilgjengelige via følgende koblinger, avhengig av hvilken nettleser du bruker:

Dersom du velger å blokkere alle informasjonskapsler, vil det med stor sannsynlighet få en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder.

Kontaktinformasjon:

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..